OVER HUUB

DEDICATED. INNOVATING. HARDCORE.

Ik trek in twijfel wat anderen voor waarheid aannemen. Terwijl de meeste trainers en therapeuten genoegen nemen met een bepaald resultaat, ga ik een stap verder. Ik beperk mijzelf niet tot slechts één studie of opleiding, ik blijf continu ontwikkelen.

 

De opgedane kennis uit verschillende opleidingen en praktijkervaringen vloeien samen in mijn trainingen en behandelingen.

 

Op jonge leeftijd raakte ik in de ban van windsurfen. Een extreme sport die in de loop van mijn leven gepaard is gegaan met veel blessures.

 

Ik ben me altijd bewust geweest van het belang van krachttraining. Het is een onmisbare schakel om beter te kunnen presteren in allerlei verschillende sporten en om het lichaam sterk te maken en te behouden.

 

Tijdens mijn windsurfer carrière heb ik extremen opgezocht en vergde ik het uiterste van mijn lichaam en geest. Blessures zijn vaak onvermijdelijk op topsport niveau. Om sneller van blessures af te komen ben ik altijd blijven zoeken naar betere vormen van krachttraining en revalidatie methoden.

 

“Perfection is not attainable, but if we chase perfection we can catch excellence” – Vince Lombardi

  • Persoonlijk

  • Direct

  • Energiek

  • Hardcore

  • Perfectionist

WERK HARD VOOR RESULTAAT

Ik draai er niet omheen en ‘push’ je tot het uiterste!

 

Draai er zelf ook niet langer omheen. Plan een afspraak in de interactieve agenda voor een Gratis Intake.

Gratis Intake!

Geschiedenis

Ik heb slechte tijden meegemaakt, dieptepunten gekend waar ik nooit meer uit dacht te kunnen komen. Ik heb gerookt en veel te veel alcohol gezopen. Zelfmedelijden en depressiviteit namen de overhand. Uiteindelijk heeft dit alles tot een burnout geleid, die ik zelf liever omschrijf als “de grote crash”.

 

Uit deze donkere situatie moest ik mijzelf redden. Ik besloot weer te gaan trainen. Het was ontzettend zwaar. Er was namelijk niets meer over van die sterke en fitte persoon die ik altijd was geweest.

Dagenlang lag ik in de kreukels van één trainingssessie die voornamelijk uit wat simpele basis oefeningen bestond en nog geen half uur had geduurd.

Keihard heb ik moeten knokken en er was niemand die dit voor mij kon doen. Ik ben sterk geworden, niet alleen fysiek, want ik heb tevens een onkraakbare geest ontwikkeld.

 

Ik besloot me volledig te storten op studeren en hier nooit meer mee op te houden. Ik heb een onstuitbare drive en de combinatie van mijn eigen ervaringen, mijn visie en alle opgedane kennis hebben geleid tot een unieke manier van training geven en blessure behandelen.

De voldoening die ik haal uit het helpen van anderen middels trainingen en behandelingen is onbeschrijflijk. Ik heb mijn roeping gevonden.

Heden

Ik sta positiever in het leven dan ooit. Zowel zakelijk als privé heb ik mijn draai volledig gevonden. De diepe dalen heb ik achter me gelaten en vol goede moed en positiviteit kijk ik naar de toekomst. Na mijn trainingen lig ik nog steeds helemaal in de kreukels, maar dan op een positieve manier.

Daarnaast blijf ik studeren zodat ik iedereen altijd op de beste manier kan helpen. Er bestaan geen blessures of beperkingen die niet op te lossen zijn. We moeten alleen de juiste behandelingen ervoor vinden. Nu ik mijn roeping heb gevonden is het mijn doel om zoveel mogelijk mensen te helpen.

HUUB-M.O.D.E. STAAT VOOR

Manual Neurology

Neurologische disfuncties hebben grote gevolgen voor fysieke prestaties.
Manual Neurology is de meest innoverende behandelingsmethode om deze disfuncties op te lossen en je prestaties te verbeteren.

 

Lees meer

Overload

Vanuit mijn trainingsfilosofie is het belangrijkste doel van de training; keihard resultaat. Daarom gaan we overload creëren door over fysieke en mentale grenzen heen te pushen. Overload is een voorwaarde voor progressie.

Lees meer

Dedication

Resultaat komt niet vanzelf. Je zal hard moeten werken om beter te worden. Dedication betekent doorzetten en niet opgeven als het een keer tegenzit. Tijdens mijn Personal Trainingen word je gepushed om het beste uit jezelf te halen.

Lees meer

Evolution

Het enige wat telt is jouw vooruitgang. Jou beter laten worden en toewerken naar jouw specifieke doel. Evolution wordt het resultaat van jouw inspanningen. Laat achter wat je tot nu toe hebt gedaan en begin jouw evolutie.

Lees meer

FILOSOFIE

"THE ONLY TIME YOU SHOULD EVER LOOK BACK,
IS TO SEE HOW FAR YOU'VE COME."