EVOLUTION

Voor de verandering

Oneindig op hetzelfde niveau blijven hangen? Telkens diezelfde oude blessure die opspeelt? Nog steeds je persoonlijk record niet verbroken?

 

Als jij steeds hetzelfde blijft doen en blijft hopen op een ander resultaat, dan is het tijd voor verandering.

 

Evolution; het geleidelijk ontwikkelen/veranderen.

 

Verandering kost tijd. Verandering komt niet vanzelf. Ik bied de handvatten om te veranderen. Het is aan jou om de keuze te maken. Ga je voor jouw evolutie of blijf je liever stilstaan?

 

Niet meer sterker worden, niet meer sneller worden. Soms gaan de prestaties zelfs achteruit. Te weinig getraind of juist te veel.

 

Als er een constant stijgende lijn in sportprestaties is geweest en deze op een dag niet meer stijgt, dan is het tijd voor een andere aanpak.

 • Transfer naar jouw specifieke sport

  Welke sport je ook beoefent, ik verbeter jouw sportprestaties.

  Mijn klantenkring loopt uiteen van marathon atleten, obstacle runners, tennisers, crossfitters tot aan mensen die gewoon sterker en fitter willen worden.

  Loopsnelheid verbeteren, meer power output, algemene krachttoename. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van wat er mogelijk is.

  Wat jouw doel ook mag zijn, via een specifiek opgesteld trainingsschema gaan we jouw sportprestaties hoe dan ook naar een hoger niveau tillen.

 • Geen atleet, maar wel fit willen worden

  Mijn klantenkring bestaat voornamelijk uit sporters en atleten. Atleten hebben een bepaalde mentaliteit; dedication.

  Deze mentaliteit vind je ook terug in mij als Personal Trainer. Ben jij een fysiek wrak die besloten heeft het roer om te willen gooien? Dat kan.

  Echter verwacht ik dan wel een hoge mate van inzet en dedication.

"Je komt binnen met lage rugklachten, en loopt 45 minuten later weer naar buiten zonder. Huub weet wat hij doet!"

Mitchel van Duuren (Manual Neurology & Personal Training Klant)

"Door mobiliteitsproblemen in mijn heup kon ik niet goed op mijn hurken zitten en een diepe squat was onmogelijk. Na de behandeling is mijn mobiliteit beter dan ooit."

Esther Jongbloed (Manual Neurology Klant)

"Na één behandeling voel ik vaak al zoveel verlichting en kan ik mijn bewegingen veel soepeler maken, en het belangrijkste: zonder pijn!"

Marloes Mol (Manual Neurology Klant)

"Door het tikken en swipen worden de disfuncties opgeheven. Het mooie is dat dit een doorlopend proces is en lang doorwerkt na de behandeling. Het lichaam herstelt zichzelf als het ware."

Run Andrea Run (Obstacle Runner / Crossfit)

Ben jij klaar voor jouw evolution?

Neem contact op!

Contact