BEHANDELINGEN

Manual Neurology Therapy

Manual Neurology is de meest innoverende blessurebehandeling van dit moment.

A healthy nervous system needs stress to adapt to its environment. A higher firing nervous system is very adaptable to stress. A lower firing nervous system is less capable of environmental stressors to adaptation. – Dr. Adam Kloetze

Manuel Neurology is de basis van al mijn trainingen. Bij Personal Training zit daarom automatisch behandelingen met Manual Neurology inbegrepen.

Vaak worden er binnen één losstaande Manual Neurology behandeling al spectaculaire resultaten behaald. Het is echter onrealistisch te verwachten dat alle klachten in één behandeling worden verholpen.

 

Het resultaat is mede afhankelijk van de aard en omvang van de blessures of klachten. De neurologie wordt tijdens een Manual Neurology behandeling hersteld, maar het kost tijd om de spierkracht vervolgens weer op te bouwen.

 

Na een behandeling met Manual Neurology dient er volgens de meegegeven adviezen getraind te worden voor een optimaal resultaat. Explosiviteit tijdens het trainen moet over het algemeen in eerste instantie vermeden worden.

 

Klik op onderstaande link om zelf een afspraak in te plannen via de interactieve agenda of om contact op te nemen voor eventuele vragen.

Afspraak Inplannen

"Je komt binnen met lage rugklachten, en loopt 45 minuten later weer naar buiten zonder. Huub weet wat hij doet!"

Mitchel van Duuren (Manual Neurology & Personal Training Klant)

"Door mobiliteitsproblemen in mijn heup kon ik niet goed op mijn hurken zitten en een diepe squat was onmogelijk. Na de behandeling is mijn mobiliteit beter dan ooit."

Esther Jongbloed (Manual Neurology Klant)

"Na één behandeling voel ik vaak al zoveel verlichting en kan ik mijn bewegingen veel soepeler maken, en het belangrijkste: zonder pijn!"

Marloes Mol (Manual Neurology Klant)

"Door het tikken en swipen worden de disfuncties opgeheven. Het mooie is dat dit een doorlopend proces is en lang doorwerkt na de behandeling. Het lichaam herstelt zichzelf als het ware."

Run Andrea Run (Obstacle Runner / Crossfit)

HUUB-M.O.D.E. STAAT VOOR

Manual Neurology

Neurologische disfuncties hebben grote gevolgen voor fysieke prestaties.
Manual Neurology is de meest innoverende behandelingsmethode om deze disfuncties op te lossen en je prestaties te verbeteren.

Lees meer

Overload

Vanuit mijn trainingsfilosofie is het belangrijkste doel van de training; keihard resultaat. Daarom gaan we overload creëren door over fysieke en mentale grenzen heen te pushen. Overload is een voorwaarde voor progressie.

Lees meer

Dedication

Resultaat komt niet vanzelf. Je zal hard moeten werken om beter te worden. Dedication betekent doorzetten en niet opgeven als het een keer tegenzit. Tijdens mijn Personal Trainingen word je gepushed om het beste uit jezelf te halen.

Lees meer

Evolution

Het enige wat telt is jouw vooruitgang. Jou beter laten worden en toewerken naar jouw specifieke doel. Evolution wordt het resultaat van jouw inspanningen. Laat achter wat je tot nu toe hebt gedaan en begin jouw evolutie.

Lees meer